CATERING

Catering za poslovni dogodek

Catering za privat zabave

Catering za poroke

Očarajte stranke, sodelavce in partnerje z našimi strokovnimi catering storitvami za poslovne dogodke. Naša kulinarična strokovnost in pozornost do detajlov zagotavljata, da bo vaš poslovni dogodek pustil trajen vtis.

Organizirate zasebno srečanje? Poskrbimo za hrano, vi pa se osredotočite na ustvarjanje spominov s svojimi gosti. Prilagodljivi meniji zadovoljijo raznolike okuse in preference.

Poročni dan spremenite v gastronomsko praznovanje z našimi izbranimi poročnimi catering storitvami. Od elegantnih prigrizkov do dekadentne poročne torte oblikujemo menije, ki odražajo vašo edinstveno ljubezensko zgodbo.

Prilagojeni Meniji

Vsak dogodek je edinstven, in enako velja za naše menije. Sodelujte z našimi izkušenimi kuharji pri ustvarjanju prilagojenega menija, ki se ujema z vašo vizijo, prehranskimi preferencami in temo dogodka.

Zakaj Izbrati naše podjetje za Catering

  • Kakovostne Sestavine: Pridobivamo najboljše, najbolj sveže sestavine, da ustvarimo jedi, ki dražijo brbončice.

  • Profesionalna Storitev: Naša predana ekipa zagotavlja brezhibno storitev, da se lahko osredotočite na uživanje na dogodku.

  • Prilagojene Izkušnje: Od načrtovanja menija do predstavitve prilagajamo vsak detajl, da ustreza edinstvenemu značaju vašega dogodka.

Stopite v Stik Z Nami

Ste pripravljeni svoj dogodek obogatiti s izjemnim cateringom? Obrnite se na nas še danes in se pogovorite o svojih željah.

  • E-pošta: info@5DU.si
  • Telefon: 041 721 709 / 040 626 022

Pri 5DU d.o.o. uresničujemo vaše kulinarične sanje. Skupaj ustvarimo pojedino, ki bo ostala v spominu vaših gostov.

Shopping Cart
Scroll to Top