O Nas

ODLIČNA HRANA JE NA PRVEM MESTU

Kar delamo, delamo z mislijo na vas!

KAKOVOST HRANE JE NAŠA NAJVEČJA PRIORITETA

Za podjetja, na področju Ljubljana in Ljubljana z okolico, vsak dan izdelujemo dnevno sveže sendviče in solate. V naši redni ponudbi je preko 20 vrst sendvičev in solat. Oskrbujemo podjetja, ki nimajo organizirane lastne prehrane ali pa si želijo popestriti izbor.
Z našo ponudbo jih obiščemo vsak dan ob isti uri. Ob navezovanju stika s podjetjem ,poiščemo skupni interes glede ure, načina dostave (po pisarnah ,delavnicah, na recepciji, na določenem mestu….).
Prednost naše oskrbe je v tem, da ni potrebno predhodno naročilo, prav tako pa tudi podjetje nima nobenih obveznosti do rednega odjema (npr. če ste lačni kupite sendvič ,če pa ne želite … se vidimo naslednji dan).

PROIZVODNJA

Za manjše pekarne ali prodajalne (npr. študentska hrana), lokale ipd izdelujemo sendviče in solate povsem po njihovih željah – prilagodimo vrsto kruha, količino in vrsto polnjenja itd. Vse lično pripravljeno za nadaljnjo prodajo dostavimo do vaših vrat. Za lokale in prodajalne našega asortimaja imamo pripravljen tudi celoten promocijski material, letake in plakate.

CATERING

Ponujamo catering vseh velikosti in oblik.
Imate manjši a pomemben dogodek in si želite drugačno pogostitev s strežbo? Kanapeji, finger food, piškoti, sladice in seveda, kava.
Se poročite in želite piknik na prostem a brez obveznosti za vas?
Cateringov je mnogo, malo pa jih željam strank prisluhne tako kot mi in ponudi domače pripravljene proizvode. 

Naši izdelki so vsak dan sveže pripravljeni v domači proizvodnji, od prerezane štručke do ovitka. Elegantne rezine pršuta, sočno pečen piščanec na žaru in hrustaljavi pohanček, domač tunin namaz...

Shopping Cart
Scroll to Top